Kan man bli den man är?

Bli den du är

Är det en förolämpning, att säga bli den du är. Som om du inte redan var den du är. Som att vi på HumaNova skulle kunna avgöra hur mycket du är den du är!

Konstigt nog så känner i stort sett alla av oss att vi faktiskt kan bli mer av den vi innerst inne är. Att vi kan bli mer intima med oss själva. Att vi kan avslöja och förvåna oss själva genom att se förbi våra invanda inre mönster. Och djupt därinne hitta, av oss själva gömda skatter, såsom t ex innerlig lycka, gränssättande ilska eller en djup samvaro med allt runt omkring oss.

Eller kanske hitta känslan av enkelhet, det här är jag. Allt blev självklart.

Det svåraste med detta konststycke är att det inte handlar om att göra något speciellt. Det är ”bara” att dra sig tillbaka från de vanliga upplevelserna så sker resten av sig själv. Att nyfiket se vad som växer fram när jag inte blandar mig i min egen upplevelse för mycket. Långsamt avtäcks då dina gamla livs sanningar och nya formas. Det enkla är det svåra. Så förändras vi av vår egen upplevelse, fast i dig för alltid. Du är helt enkelt lite mer av den du egentligen är!

Bli den du är