2017-11-06

Gratis foredrag om nøklene til et varig forhold

Hva er hemmeligheten bak et godt og varig parforhold?

Hänglås

Velkommen til et innblikk i den nyeste forskningen fra The Gottman Institute!

Hva er det som gjør at et forhold fungerer? Kunne du tenke deg å få “oppskriften”?

Familieterapeut Hilde Buserud har unik kunnskap i Gottmans teorier og praksis og vil denne kvelden introdusere oss for den omfattende forskningen fra The Gottman Institute og hvordan du som privatperson og samtaleterapeut kan bruke denne kunnskapen til å jobbe med parforholdet.

Hilde har også utdanning innenfor EFT – Emotionally Focused Therapy og vil fortelle om viktigheten av å føle seg sett, nær og elsket i et forhold.  Dette er en liten smakebit av hennes modul i vår nye utdanning til par- og relasjonsterapeut som starter 1.desember!

Meld deg på kvelden her